Anti Cellulit programmet

Celluliter
beror på en ojämn fördelning av fett i underhuden och den största anledningen till denna ojämna fördelning
är förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation. Oavsett kroppsform har de flesta kvinnor celluliter som brukar synas mest över rumpan och låren. Celluliter beror i första hand på dålig blodcirkulation, ohälsosam kost, gener och hormonella rubbningar. Hos många kvinnor börjar celluliterna bildas redan i puberteten, när hormonerna sätter igång, för att sedan förvärras under graviditeten.
Många upplever också att p-piller bidrar till ökningen.

När man blir äldre tappar huden en del av sin spänstighet vilket i sin tur kan leda till fler cellulitgropar.
Andra orsaker kan vara att man lider av störd blod- och lymfcirkulation eller andra sjukdomar som påverkar blodgenomströmningen i kroppen. Huvudorsaken anses fortfarande vara fel kost samt brist på motion.
Många av oss har stillasittande arbete vilket leder till att det bildas mer och mer celluliter.

Gropar i huden, ofta kallad apelsinhud, drabbar framförallt kvinnor. Vanligast är att man får celluliter runt låren och baken och kan drabba alla. Dock är det vanligare i samband med övervikt. Celluliter beror framför allt på dålig blodcirkulation, men kan också uppstå genom dålig kost, för lite motion, genetiska faktorer samt hormonella rubbningar.

Anledningen till att celluliter främst drabbar överviktiga är att fettcellerna under huden ökar i storlek och trycker på blodkärlen under huden, vilket försämrar blodcirkulationen. Om man pratar med en hudläkare eller andra experter på celluliter menar de att det finns tre former av celluliter. Detta är egentligen tre olika grader av celluliter där den första enbart syns om man klämmer ihop huden. Den andra graden syns i form av så kallad apelsinhud – när man står upp men inte när manligger ner och den tredje graden syns även när man ligger ner.

Förebyggande
Det finns inga magiska tips för att inte få celluliter. Du undviker dessa genom att hålla igång din blodcirkulation och detta görs bäst genom regelbunden motion och sund kost. Träningen du utför behöver inte vara särskilt tung eller ansträngande utan det räcker med lättare motion som t ex promenader. Det viktiga är att du håller igång kroppen regelbundet för att inte försämra din blodcirkulation. Andra ovanor som ökar risken för celluliter är t ex rökning och hög alkoholkonsumtion som även det har en negativ inverkan på kroppens blodcirkulation.

Skulle du vilja bli av med dina celluliter och få slätare smidigare hud på låren, rumpan?
Vi jobbar med unika produkter, CC Cel kapslar och CC Cel Lotion. För en tid sedan började jag testa båda dessa. För många kvinnor som provat har positiva förändringar skett där t.ex. bristningarna blivit svagare i färgen och huden på låren är smidigare efter ca 1-3 månaders användning. CC Cel Plus har blivit otroligt populärt och en storsäljare i hela Europa så nu står folk på kö för att få tag i dessa produkter.

Varför är detta bra för mig?
Du upplever snabbt en smidigare och mer balanserad hud, samt fastare konturer med CC Cel Plus.

Hur använder jag det?
Lotion: Applicera på de drabbade områdena på morgonen och på kväll och massera in försiktigt.
Kapslar: ta 2 kapslar per dag, utan att tuggas med tillräcklig mängd vätska (1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på kvällen)

Vad är unikt med dessa produkter?
Det har en kombination av ingredienser som L-Carnitin, CLA, Yoyoba, etc. och detta naturligtvis på basen av NTC
Närings Transport Conceptet innebär att produkterna jobbar in i huden, på cellnivå. Gör jobbet där jobbet behöver göras.

Vilka resultat ger det mig?
Smidigare hud, bristningar får svagare konturer eller försvinner, celluliter försvinner, fastare hud mm.
Helt enkelt måste du själv testa för att se resultat på just dig. Man bör med fördel röra på sig varje dag,
massera berörda områden (gärna med foamroller) och ett tips är att även plasta in områden du smörjer en stund.

Hur används CC Cel i detta program?
Du kombinerar med ett näringstillskott som är ett perfekt komplement till CC Cel Plus Set.
Din kost och motion spelar stor roll i förändringen så därför ingår ett kostschema som gör att du samtidigt garanterat går ner i vikt.

Fyll i ansökningsformuläret här:

Ditt namn:
Telefon:
E-post: (OBS! Var noga med att skriva korrekt E-post så att vi kan svara dig)
Bekräfta E-post:
Längd:
Vikt idag:
Har du barn?

Hur ser dina sömnvanor ut idag?

Kan du äta allt?

Om du svarat nej, vilka livsmedel kan du inte äta?

Hur ser din kost ut idag? Beskriv gärna en dag. Skriv gärna om du har några dåliga vanor också.
Jag förstår att min enda kostnad blir produkterna och näringstillskottet.

Vilken månad vill du starta?

Hur hittade du oss?